Aanbod

Let's go als je er helemaal klaar voor bent om creatief te knallen.

Check dan snel hieronder het compleet aanbod en
wie weet gaan we binnenkort samen creatief aan de slag!

Want zeg nu zelf... wat is er belangrijker als kind dan verjaren? Knutselfeesten bij Fonzz is écht een unieke ervaring voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tijdens zo'n knutselfeestje staat feesten, beleven en natuurlijk creatief bezig zijn centraal. Alle feestbeesten kunnen hun creativiteit de vrije loop laten gaan en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes iets moois maken.

Creatieve activiteiten, zooooooo leuk! Wist je dat dit kinderen de kans geeft om hun creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. en dat is nog niet alles hoor: tijdens deze kleinschalige kampen leren ze nieuwe vrienden maken en hebben ze een ganse week superveel plezier.


Heb jij er al eens over gedacht om samen met je (klein)kinderen, metekindjes... de wereld van creativiteit te ontdekken tijdens de verschillende workshops! Beleven staat absoluut centraal bij deze workshops én experimenteren met verschillende materialen en technieken. Maak een blijvende mooie herinnering en ga voor échte qaulitytime op een creatieve manier.

De Fonzz TweenClub is dé plek voor jongeren tussen 12 en 15 jaar om te chillen, creëren en tetteren. Hier kun je samen met leeftijdsgenoten elke maand op vrijdag van 15u30 tot 20u een nieuwe creatieve techniek ontdekken. Maar dat is lang niet alles hoor, want ook samen pizza eten en chillen terwijl je nieuwe vrienden maakt, staan op de planning tijdens de TweenClub. Surf zeker verder en ontdek wat de TweenClub voor jou kan betekenen!

Bij Fonzz kan je terecht voor creatieve nascholingen. Doelgroep zijn leerkrachten uit het basisonderwijs en secundair onderwijs. Zelf aan de slag gaan en uittesten, nieuwe inspiratie opdoen en overleggen met andere collega's centraal staan. Bekijk hier de kalender voor dit schooljaar.