vOOR kIDS

Relax-tijd voor mama's en papa's want wij begeleiden het feestje van begin tot einde. Kies een workshop naar keuze voor een uniek verjaardagsfeestje. Wij zorgen voor de uitnodigingen, een hapje en een drankje, uiteraard alle materialen en begeleiding voor de workshop. Kortom: genieten voor iedereen!


KINDERFEESTJE/workshop Tie dye

Helemaal weer hip dat Tie dye'en (of zoals wij het vroeger noemden... batikken). Maar wat was ik even vergeten hoe leuk dat is om te doen!

In deze workshop leer je de techniek van Tie Dye: we starten met het maken van 4 proeflapjes om Tie dye uit te proberen. Daarna ga je aan de slag met een totebag of toilettas. Van de proeflapjes maken we nog een sleutelhanger en een armbandje.

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en onbeperkt limonade. 
Prijs €190,- (10 kinderen). Extra kinderen @ €19,50. Duur 3 uur

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp 


KINDERFEESTJE/dromenvanger unicorn

Van een metalen ring maken we een unicorn-dromenvanger. Met koord, touw, lint, veertjes, kraaltjes, oogjes en allerlei kleurrijke frutsels versier jij de dromenvanger.

Ook knutsel je zelf de hoorn en de oren. In de ring maken we een web hier zijn verschillende technieken voor. Vroeger maakten de indianen al dromenvangers. Volgens hen werden de slechte dromen en nare gedachten gevangen in het web en de fijne dromen en gedachten doorgelaten. Na afloop van het feestje kan jij deze dromenvanger een mooi plekje geven op je kamer.

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en onbeperkt limonade. Prijs €190,- (10 kinderen). Extra kinderen @ €19,50. Duur 3 uur

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


KINDERFEESTJE/schilderij lama op hout of canvas

Kies je voor dit thema, dan gaan we een heus schilderij maken van een eigen lama. We beginnen deze te tekenen en daarna gaan we met verf, pomponnen, lintjes en allerlei leuk decoratiemateriaal aan de slag om er een echt kunstwerk van te maken.

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en onbeperkt limonade. Prijs €190,- (10 kinderen). 

Extra kinderen @ €19,50. Duur 3 uur.

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


KINDERFEESTJE/houten juwelenkistjes pimpen

Van deze echte houten juwelenkistjes maken we echte pareltjes waar jij jouw juweeltjes in kan opbergen of andere kleine prulletjes. We vertrekken van 2 houten effen kistjes en gaan naar huis met mooi gepimpte doosjes. We schilderen, plakken met schelpen, glitters, pailletten, steentjes... Maak van deze schattige doosjes prachtige opbergdoosjes. Iedereen gaat naar huis met unieke doosjes naar eigen inzicht en creativiteit.

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en onbeperkt limonade.
Prijs €210,- (10 kinderen). 
Extra kinderen @ €21. Duur 3 uur.

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


KINDERFEESTJE/bullet journal

We beginnen het feestje met de beginselen van handlettering samen met het tekenen van doodles (kleine tekeningen die bij de handlettering horen). Daarna gaan we deze toepassen in het Bullet Journal. Een Bullet Journal is helemaal hip op het moment en overgewaaid uit Amerika. Het is een soort notitieblok met stippen (bullets), gebruikt als agenda, dagboek, scrapboek, delen van herinneringen, to-do lijsten enzovoort. Het is heel jouw leven in een (klein) boekje.

Dit feestje kan voor kinderen vanaf 10 jaar.

Inclusief begeleiding, gebruik materiaal, bundel met uitleg, startpakket met o.a. voor elke deelnemer een eigen schriftjesnoepjes, cake en onbeperkt limonade. 

Prijs €200,- (10 kinderen) voor 3 uur.

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


Every child
is an artist
The problem is staying an artist
when you grow up.

Pablo Picasso