Telkens opnieuw kom ik erachter dat ik zo blij word van knutselen met kinderen. Het voelt zo goed om hun stralende gezichtjes te mogen zien. Hun gezellige babbeltjes te horen. Heerlijk...


Relax-tijd voor mama's en papa's want ik begeleid het feestje van begin tot einde. Kies thema naar keuze voor een uniek verjaardagsfeestje. Ik bezorg op voorhand uitnodigingen. Tijdens het feestje is er cake, snoepjes en limonade, water en appelsap voorzien. Uiteraard zijn alle materialen en begeleiding ook inbegrepen. Kortom: genieten voor iedereen!

Je kan kiezen uit alle activiteiten die ik al eens een keertje gedaan heb, maar heb jij zelf een idee of een voorstel... iets nieuws is altijd leuk. 


Zonder taart geen feest. 

Net daarom werk ik vanaf nu samen met de talentvolle Morane Damoiseaux van Patiserie Damoiseaux. Morane is 23 jaar en ongelooflijk gepassioneerd door bakken.

Deze funfettiecake wordt versierd door al dit moois, maar vooral door al dit lekkers!

Vanaf nu kan je dus dit pareltje bijbestellen om jouw feest helemaal af te maken. De prijs is voor een taart voor 10 kinderen.

Enkel te boeken in combinatie met een knutselfeest bij fonzz voor €37 voor 10 kinderen.


Helemaal weer hip dat tie dye'en (of zoals wij het vroeger noemden... batikken). Maar wat was ik even vergeten hoe leuk dat is om te doen!

Bij dit feestje leer je de techniek van tie dye: na de uitleg over de verschillende mogelijkheden ga je aan de slag met een totebag. Jij maakt jouw unieke exemplaar. Eens dat klaar is, maken we (sleutel)hangers om jouw totebag nog meer te personaliseren en te pimpen. Er zijn superveel kleurtjes wol, pomponnen, kralen...

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en limonade. 


Prijs €190,- (10 kinderen). 

Extra kinderen @ €19,50. Duur 3 uur

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp 


Van een metalen ring maken we een unicorn-dromenvanger. Met koord, touw, lint, veertjes, kraaltjes, oogjes en allerlei kleurrijke frutsels versier jij de dromenvanger.

Ook knutsel je zelf de hoorn en de oren. In de ring maken we een web hier zijn verschillende technieken voor. Vroeger maakten de indianen al dromenvangers. Volgens hen werden de slechte dromen en nare gedachten gevangen in het web en de fijne dromen en gedachten doorgelaten. Na afloop van het feestje kan jij deze dromenvanger een mooi plekje geven op je kamer.

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en limonade. Prijs €190,- (10 kinderen).
Extra kinderen @ €19,50. Duur 3 uur

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


Kies je voor dit thema, dan gaan we een heus schilderij maken van jouw zelf bedachte lama. We beginnen eerst te tekenen aan de hand van wat foto's en daarna gaan we met verf, pomponnen, lintjes en allerlei leuk decoratiemateriaal aan de slag om er een echt kunstwerk van te maken.

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en limonade. 


Prijs €190,- (10 kinderen). 

Extra kinderen @ €19,50. Duur 3 uur.

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


Van deze houten juwelenkistjes maken we echte pareltjes waar jij jouw juweeltjes of andere prulletjes in kan opbergen. We beginnen met twee houten effen kistjes en gaan naar huis met mooi gepimpte doosjes. We schilderen, plakken met schelpen, glitters, pailletten, steentjes... Iedereen gaat naar huis met unieke doosjes naar eigen inzicht en creativiteit.

Vanaf 7 jaar. Inclusief snoepjes, cake... en limonade. 


Prijs €210,- (10 kinderen). 
Extra kinderen @ €21. Duur 3 uur.

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


Kleuren mengen

Is het niet fantastisch, om zelf een kleurtje te mengen? En wist je dat het eigenlijk heel simpel te doen is met enkel de 4 basis mengkleuren. Met deze 4 basiskleuren maak je elke kleur van de regenboog.

Geurolie

Nadat jij jouw lievelingskleur gemaakt hebt, is het tijd om de zeep ook een heerlijk geurtje te geven. Er is keuze uit 2 geurtjes.

Gedroogde bloempjes

Met de gedroogde bloemetjes geef je een professionele extra look aan de zeep. Nu giet je jouw zelf samengestelde zeep in een mal (een hartje en een vierkantje) en maak je zo de zeepjes voor o.a. een zeepketting.

Wikkels

Als laatste maak je mooie wikkels om jouw zeepje als kadootje aan iemand te geven.

Dit feestje kan voor kinderen vanaf 8 jaar.

Inclusief begeleiding, gebruik materiaal, snoepjes, cake en limonade. 
Prijs €200,- (10 kinderen) voor 3 uur.

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


Omdat er meer en meer vraag kwam naar feestjes voor de iets jongere kinderen, heb ik een nieuw thema: zeemeerminnen.

Tijdens een zeemeerminfeestje starten we met een interactief verhaal, waarbij de kinderen in de sfeer komen en is er een grote zeemeerminnenschatkist waar verkleedkleren inzitten. De kinderen die zich graag verkleden, mogen dat doen. Maar is zeker geen verplichting.

Dan maken we een tekening van een eigen zeemeermin en daarna gaan we zeemeerminnen knutselen. Dit kan met klei of een houten zeemeerminspiegeltje zijn.

Dit feestje kan voor kinderen vanaf de derde kleuterklas tem 2e leerjaar.

Inclusief begeleiding, gebruik materiaal, mogelijkheid tot verkleden, feesthoedjes, snoepjes, cake en limonade. 
Prijs €200,- (10 kinderen) voor 2,5uur.

Extra bij te boeken:
Hotdogs (2 pp) of poffertjes (15-20 stuks pp) @ €4,50 pp


Stuur jouw voorkeursdatum. Ik laat zo snel mogelijk weten of deze datum nog vrij is.