FAQ

Algemene voorwaarden

Fonzz is 'het derde kindje' van Kim Noppe.

Fonzz helpt (groot)ouders hun jonge kinderen een creatieve touch aan hun leven te geven. Kinderen creatief te leren om op een creatieve manier te spelen en te ontdekken.

Fonzz organiseert creatieve workshops, kinderfeestjes (zowel in eigen atelier als op locatie) en knutselkampen.
Verder deel ik online allerlei gratis creatieve inspiratie.

Zit je met vragen of opmerkingen?
Stuur me gewoon een mail naar kim@fonzz.be en ik probeer je zeker en vast zo goed mogelijk verder te helpen.

1. Bedrijfsgegevens

Fonzz
Tulpenlaan 21
2920 Kalmthout
0486/83 53 56
kim@fonzz.be

BE0631.634.801

2. Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw (tenzij anders vermeld) en steeds exclusief verzendkosten.

3. Betalingen uitvoeren

Voor betaling kan gekozen worden uit volgende mogelijkheden:

Betalingen via overschrijven en Bancontact.

Eventuele wijzigingen in de facturatie dienen door de klant onmiddellijk aan Fonzz gemeld te worden, zodat deze kunnen gecorrigeerd worden.

4. Klachten

Het kan gebeuren dat er iets niet helemaal gaat zoals voorzien. Mocht je een klacht hebben, dan mag je een mailtje sturen naar kim@fonzz.be. Ik doe er alles aan om een oplossing te vinden.

Gelieve de klacht duidelijk te beschrijven en eventueel te verduidelijken met foto's.

Fonzz behoudt zich het recht voor om de prijzen aan te passen.

5. Privacy

De gegevens van onze klanten, worden niet aan derden doorgegeven. Fonzz mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar eigen producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan kim@fonzz of via de mail uit te schrijven.

6. Eigendomsrecht

Geen enkele gegevens of foto's van onze site mogen gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. De teksten, afbeeldingen , foto's en designs op de website worden door het auteursrecht beschermd.

Wilt u iets herproduceren of gebruiken, moet u vooraf schriftelijke toestemming van Fonzz krijgen.

De tekst van deze site, logo's, tekeningen, teksten, opgenomen zijn beschermd door intellectuele rechten en persoonlijke eigendom van Kim Noppe.

De gebruiker heeft het recht om de informatie op de site te bekijken, en deze voor persoonlijk of klassikaal gebruik te downloaden en te reproduceren, mits hij de bron vermeldt.

De beheerder in elk geval als alle intellectuele eigendomsrechten op de website en op de ter beschikking gestelde informatie.

7. Workshops/feestjes/kampen:

Fonzz biedt haar klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan knutselkampen, creatieve feestjes.

Inschrijvingen zijn pas definitief op het moment dat de betaling volledig is gebeurd.

Het is niet mogelijk om een inschrijving op een later moment te annuleren. Het is toegestaan om een andere persoon in de plaats uit te nodigen.

Wanneer Fonzz door omstandigheden een workshop/kamp/feestjes... moet annuleren, wordt het inschrijvingsgeld binnen de vijf werkdagen integraal teruggestort op rekening van de deelnemer.

Hoe schrijf ik in voor een kamp?

Je kan enkel online inschrijven via onze website. Daar zie je ook of er nog plaats is. Onmiddellijk na je inschrijving, ontvang je een bevestigingsmail. Zo weet je onmiddellijk dat jouw gegevens goed zijn aangekomen bij Fonzz. Je krijgt nadien nog een mailtje met een factuur. 

Kan ik een plaats op voorhand reserveren voor een kamp?

Je kan enkel online reserveren. Er worden geen plekjes gereserveerd of in optie genomen.


Het kamp is volzet... wat nu?

Je kan mij een mailtje sturen naar kim@fonzz.be met de vraag om op de reservelijst te komen. 

Mocht er iemand afhaken, dan laat ik het jou zeker weten.

Tot wanneer kan ik mijn knutselbeest inschrijven voor een kamp?

Zolang de kampen niet volzet zijn, kan dat tot een dag voor het kamp.

Kan ik een inschrijving later annuleren?

Annuleren kan kosteloos tot 1 maand voor aanvang van het kamp, maar we appreciëren het uiteraard dat hier geen misbruik van gemaakt wordt. Het is wel verplicht om je annulering schriftelijk (via mail) te doen. Bij annulering binnen de week voor aanvang van het kamp, moet je een administratieve kost van 50 euro betalen. Als het kind niet opdaagt op kamp, moet je de volledige factuur betalen.

Waar vind ik de foto's van het kamp terug?

Na het kamp ontvang je een mailtje met daarin een link. Via deze link kan je de foto's bekijken en ook downloaden.

Hoe moet ik betalen?

Als je jouw kind online hebt ingeschreven, stuurt Fonzz je een factuur op. Daarna kun je de prijs van het kamp overschrijven. Je vindt het rekeningnummer op de factuur. Vergeet de factuurnummer niet te vermelden bij je overschrijving.

Wat als ik meerdere kinderen tegelijk wil inschrijven?

Dit kan perfect, je kan meerdere inschrijvingen toevoegen aan jouw winkelmandje.

Kan ik een fiscaal attest ontvangen als ik inschrijf?

Nope... Helaas pindakaas kan ik dat niet afleveren...
Je kan wel steeds een blanco formulier binnenbrengen van het ziekenfonds. Bij de meeste ziekenfondsen kan je een stuk van jouw inschrijvingsgeld terug krijgen.

Blijven de kinderen de hele dag op dezelfde locatie?

De kinderen blijven tijdens het kamp in ons atelier (binnen en buitenn in de tuin).
Als er een zoektocht of wandeling op het programma staat, zullen ze zich verplaatsen in de buurt van het atelier. Dit gebeurt onder begeleiding en met de nodige zichtbaarheid in het verkeer.

Wie begeleidt de activiteiten?

It's just me! 🙋‍♀️
Yep, ik neem de leiding over alle activiteiten bij Fonzz. En af en toe krijg ik een extra boost met de hulp van een super enthousiaste animator of lesgever. (Natuurlijk laat ik jullie dat altijd weten!)

Dus, wie staat er klaar om jou een geweldige tijd te bezorgen?
Me, myself and I 🎉

Verwacht heel veel Kim-energie, Kim-creativiteit en een flinke dosis fun tijdens alle Fonzz-activiteiten! 🎈🌈


Wat geef ik mijn kind mee op knutselkamp?


Zorg dat je kind gemakkelijke en comfortabele kleding aanheeft. En vooral kleding waar een spatje verf op mag komen. Veder ook een lunchpakket. Een stukje fruit en een koekje worden door Fonzz voorzien tijdens het kamp. Ook water en een glaasje frisdrank is voorzien door Fonzz.

Waar en wanneer kan het verjaardagsfeestje georganiseerd worden?

Verjaardagsfeestjes vinden plaats in het atelier van Fonzz of op jouw gekozen locatie (mits transportonkosten van €0,40/km excl. BTW) op woensdagmiddag en op zaterdag. Tijdens de schoolvakanties kunnen ze ook op andere dagen worden georganiseerd (als er geen kampjes zijn). Ook op schoolvrije dagen kunnen in overleg feestjes worden ingepland.


Feestje gedaan... wat dan?

Na 2,5 uur (voor kinderen tem 7 jaar) of 3 uur feestvieren zijn we uitgefeest en mag iedereen zijn/haar werkje uiteraard mee naar huis nemen. Na het feestje bezorg ik jou alle foto's die ik nam tijdens de party. Zo kunnen jullie ook samen nog nagenieten.

Hoe verloopt een verjaardagsfeestje?

Een verjaardagfeest voor 10 kinderen kost 210 euro (tenzij anders vermeld). Die prijs omvat: organisatie, animatie, de uitnodigingskaartjes, cake, snoepjes, drankjes … Je kan voor 19,5 euro extra per kind nog 4 extra knutselbeesten uitnodigen.

Kunnen de feestjes ook thuis plaatsvinden?

Absoluut. Wil je liever thuis of op een eigen gekozen locatie feesten, dat kan! (mits transportonkosten van €0,40/km excl. BTW). Verder breng ik op locatie enkel het materiaal mee nodig voor de workshop en geen 'catering'.

Voorziet Fonzz een verjaardagstaart?

Voor elk verjaardagsfeestje voorzie ik een versierde cake met verjaardagkaarsjes. Het gaat om een 'gewone cake', die de meeste kinderen lusten. Ik versier de cake met een eetbare topping en cakedecoratie. Je kan ook altijd een extra Fonzz-taart bestellen. Stuur me daarover even een mailtje.

Kunnen kinderen met een beperking deelnemen aan een feestje of kamp?

Het atelier is toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit. Toiletten zijn moeilijk bereikbaar. Voor een ideaal verloop van een verjaardagsfeest, raden we aan kinderen met een beperking te laten begeleiden door een volwassene. Neem zeker vooraf contact op voor al je vragen.

Kan ik zelf een thema kiezen of aanpassen voor een feestje


Heeft jouw oogappel alle bestaande feestthema's al uitgeprobeerd en wil toch ook zooooooooo graag verjaren bij Fonzz? 🌟

Geen zorgen, voor alles is een oplossing! Bij Fonzz draait alles om plezier, creativiteit en het vervullen van feestwensen. Of je nu een buitenaards-thema wilt of een feest vol regenbogen en eenhoorns, ALLES KAN!

Stap 1: Droom groot! 🌈
Vertel me al je gekke ideeën. Ik ben er om te luisteren en je droomfeest werkelijkheid te laten worden.

Stap 2: Ik zorg voor de magie! ✨ en maak een op maat feestplan dat perfect past bij jouw wensen en verbeelding.

Stap 3: Beleef het feest van je dromen! 🎉 Op de grote dag zelf zal ik alles uit de kast halen om er een onvergetelijke verjaardag van te maken.

Dus, alle bestaande thema's al uitgeprobeerd maar toch je fonkelnieuwe verjaardag bij Fonzz wilt vieren? Dan ben je hier aan het juiste adres!🥳

Stuur me een DM, bel me op 0486/83 53 56 of contacteer me via kim@fonzz.be om jouw unieke feestje op maat te bespreken. 🌈🎈