wORKSHOPS

Ik wil graag bijzondere my-time creëeren in een huislijke sfeer. Zo maak ik er een punt van om van elke workshop een beleving te maken.

workshop blauwdruk
(kerst- of nieuwjaarskaarten)

zaterdag 21 november
van 10 - 12u30


Een hele voormiddag productief nieuwjaarskaarten maken met een super coole techniek: blauwdruk. Jij kan dit komen doen in mijn atelier.

We werken in een groepje van 4 personen ( met mondmasker) zodat iedereen voldoende afstand kan houden. yeah, blauw [blauw]

Ontdek het oudste en blauwste fotografische drukproces! Tijdens dit proces van de blauwdruk of cyanotypie gebruik je twee chemicaliën. Als je deze twee stoffen mengt en blootstelt aan UV-licht veranderden ze in Pruisisch blauw.
Voor deze workshop is géén voorkennis nodig is.

Met divers materiaal worden er op de lichtgevoelig gemaakte ondergrond composities gemaakt. Deze worden, bijvoorbeeld bladeren en bloemen, belicht met UV-licht. Je gaat naar huis met een aantal mooie afdrukken op papier. Alle nodige materialen zullen aanwezig zijn en in de prijs inbegrepen.
Koffie/thee en iets lekkers voorzie ik ook.

Minimumleeftijd 14 jaar.

€40 per persoon

workshop
stippen op porselein

vrijdag 27 november van 19u30-22u

Tijdens deze workshop stippen, maak je zelf een echt kunstwerkje op porselein. Uiteraard mag je dit na afloop mee naar huis nemen. Ik leer je graag alle tips en trics om thuis deze verslavende hobby thuis verder te doen. Alle nodige materialen zullen aanwezig zijn en in de prijs inbegrepen.
Iets lekkers, koffie/thee of iets fris serveer ik er graag bij.


Deelnemen aan deze workshop is mogelijk vanaf 14 jaar en is volledig gericht op beginners.

€45 per persoon

Blauwdruk