wORKSHOPS

GELUKSMOMENTJES creëren... Laten we even heel eerlijk zijn, het leven is niet altijd het feest dat we dachten dat het zou zijn. Dus hoe vinden we die GELUKSMOMENTJES wanneer we die echt nodig hebben? Mijn missie? Ik wil die bijzondere me-time creëeren. Die workshop geven die blijft hangen, die een beleving is, waar jij je goed voelt. Kortom het spreekwoordelijke discolicht te laten schijnen op de dingen die jouw leven aangenamer en creatiever kunnen maken. Zodat we kunnen GENIETEN van het feest waarvoor we allemaal zijn uitgenodigd, ons beste leven leiden en dansen alsof er niemand naar ons kijkt.

workshop blauwdruk

zaterdag 26 juni 2021
van 10 - 13u


Een hele voormiddag productief kaarten maken met een super coole techniek: blauwdruk. Jij kan dit komen doen in mijn atelier.

We werken in een groepje van max. 6 personen (met mondmasker) zodat iedereen voldoende afstand kan houden. 

Ontdek het oudste en blauwste fotografische drukproces! Tijdens dit proces van de blauwdruk of cyanotypie gebruik je twee chemicaliën. Als je deze twee stoffen mengt en blootstelt aan UV-licht veranderden ze in Pruisisch blauw.
Voor deze workshop is géén voorkennis nodig is.

Met divers materiaal worden er op de lichtgevoelig gemaakte ondergrond composities gemaakt. Deze worden, bijvoorbeeld bladeren en bloemen, belicht met UV-licht. Je gaat naar huis met een aantal mooie afdrukken op papier. Alle nodige materialen zullen aanwezig zijn en in de prijs inbegrepen.


Koffie/thee, frisdrank en iets lekkers voorzie ik ook.

Minimumleeftijd 14 jaar.

€45 per persoon

workshop
stippen op porselein

zondag 4 juli
van 13u30-16u30

We werken in een groepje van max. 6 personen (met mondmasker) zodat iedereen voldoende afstand kan houden. 

Tijdens deze workshop stippen, maak je zelf een echt kunstwerkje op porselein. Uiteraard mag je dit na afloop mee naar huis nemen. Ik leer je graag alle tips en trics om thuis deze verslavende hobby thuis verder te doen. Alle nodige materialen zullen aanwezig zijn en in de prijs inbegrepen.

Iets lekkers, koffie/thee of iets fris serveer ik er graag bij.


Deelnemen aan deze workshop is mogelijk vanaf 14 jaar en is volledig gericht op beginners.

€45 per persoon


Workshops kunnen alleen doorgaan bij minimum 4 deelnemers. 

Bij annulering tot uiterlijk 2 weken (14 dagen) voor de workshop, wordt de betaling teruggestort. Wanneer de workshop over meerdere sessies gaat, geldt als uiterlijke datum om te annuleren 2 weken (14 dagen) voor de aanvang van de eerste sessie.

Indien de klant niet aanwezig is op de workshop (geen verwittiging), gebeurt geen terugbetaling.