Méér creativiteit, meer qualitytime en meer me-time? 
De keuze is aan jou. 

Creatief bezig zijn is een essentieel deel van de ontwikkeling van kinderen. Studies laten zien dat creativiteit cruciaal is voor emotioneel, cognitief en sociaal leren. Creatief bezig zijn helpt bij het versterken van kritisch denken

Het kan ook helpen bij het verbeteren van motorische vaardigheden en maakt kinderen klaar voor de toekomst, door ze vaardigheden te laten ontwikkelen die nodig zijn voor goede problemen oplossingen

Dus waarom is creatief bezig zijn zo belangrijk? 

Heel simpel uitgelegd in Jip en Janneketaal: omdat het kinderen helpt hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen die hen klaar maken voor succesvol leven! En dat is toch wat we willen voor onze oogappels... Klaarstomen om op eigen benen op een creatieve manier in het leven te staan.

Awel en daar help ik jou graag bij... ook met gratis kadootjes. Dus kom hier regelmatig eens snuisteren voor nieuwe ideetjes. Helemaal gratis en voor niks. Hoe tof is dat?!

Is het vaak moeilijk om de kinderen warm te krijgen om mee te gaan wandelen? 

Wel deze herfstbingo is sowieso BINGO 😜.

Even geen inspiratie om de kinderen thuis bezig te houden? En wil jij even met jouw voetjes omhoog zitten?Awel dan heb ik hier een megagoeie oplossing voor jou bedacht: push that button.

Maak jij een nieuw ontwerp voor de mijter van de Sint?


Download hier jouw tekening om op verder te werken.

Ontvang jij graag regelmatig ook creatieve inspiratie in jouw digitale brievenbus?
Moh hoeveel geluk kan je hebben op één dag 😜.
Vul hier gewoon jouw e-mailadres in en dat komt er zo af en toe eens aanwaaien.