tEAMBUILDING

Bij fONZZ_ kan je een teambuilding formules boeken die niet alleen ontzettend leuk zijn en de groepssfeer bevorderen, maar ze stellen ook creativiteit centraal. Ideaal als indoor activiteit en fun verzekerd!


tEAMBUILDING gROEPSDRUK
Samenwerken, talenten ontdekken

Kosten: €50 per persoon voor 5u | (Kost exclusief locatie). Prijs op aanvraag voor grote groepen.

Inclusief: begeleiding, alle benodigde materialen, poster A4 of A3, koffie, thee en wat lekkers

Door samen met je collega's een groepsdruk-poster te maken, leer je elkaar (nog) beter kennen en krijg je een beter inzicht in jullie groepsdynamiek. Tijdens deze workshop maak je met elkaar een ontwerp op één of meer platen linoleum en snijdt deze uit met een guts. Deze drukplaten vormen het beeld voor de poster. Gezamenlijk bepaal je de compositie en bedenk je een tekst voor de poster. De tekst snij je uit in film die we dan later zeefdrukken. Als alles klaar ligt, wordt de inkt gemengd en drukt iedereen zijn eigen exemplaar van de poster af. Aan het eind van de workshop krijgt iedereen zijn zelfgedrukte poster mee naar huis als herinnering aan jullie gezamenlijke project.


tEAMBUILDING gROEPSSTIP
Samenwerken, talenten ontdekken

Stippen op porselein is erg populair en superleuk om te doen, met een fleurig resultaat! Stippen laat de creativiteit van elke deelnemer de vrije loop. Bovendien is het de ideale manier om elkaar beter te leren kennen tijdens het stippen. En super leuk om op het einde van de workshop met een gestipt resultaat naar huis te gaan en de volgende dag samen uit de gestipte beker koffie te drinken ;-) Nooit eerder werd dit zo intens beleefd! De ideale teambuilding.

Kosten: €40 per persoon voor 5u (Kost exclusief locatie). Prijs op aanvraag voor grote groepen.

Inclusief: begeleiding, alle benodigde materialen, koffie, thee en wat lekkers.


fONZZ_ verzorgt ook activiteiten op locatie, bij bedrijven of evenementen. 
Neem contact op voor een oplossing op maat!