Succesverhalen

Wat klanten mij schrijven

Onze dochter van 5 heeft ontzettend genoten van haar zeemeerminnenfeest bij Fonzz! Kim stelt alle kinderen meteen op hun gemak en zorgt voor een zorgeloos voor mama en papa, topfeestje! De nageniet-mail met foto's maakt het helemaal af- Merci Kim, Renée wil zeker nog eens terug komen!

Sofie

Studio Lou by S.

Olivia en haar vriendinnetjes genoten volop van het verjaardagsfeestje zeep maken! Wat een top juf Kim met enorm veel geduld die aandacht heeft voor elk kind en alles vriendelijk stap voor stap uitlegt. Dit alles in een warme en huiselijke sfeer, helemaal top! Olivia werd als jarige echt in de watten gelegd! Fonzz is een absolute aanrader!!!

Jeffrey S'Jegers

Mijn dochter heeft zooo hard genoten van haar verjaardagsfeestje dat Kim bij ons thuis kwam begeleiden! En ook voor mama en papa een zeer aangename en zorgeloze namiddag ;-) Een aanrader!

Karolien Debruyn

Onze 2 kinderen (7 en 9 jaar) beleefden een topweek op kamp bij Fonzz! De persoonlijke aanpak en kleinschaligheid zijn een pluspunt. Kim doet dit met hart en ziel en dat merk je aan alles! Bedankt!

An Cornelissen

Mijn dochter heeft een geweldig verjaardagsfeestje beleefd bij fONZZ! Kim is zo een leuke en vrolijke persoonlijkheid die de kindjes zo een fijne en creatieve dag laat beleven! Kim neemt alles van je over, je moet er zelf niet bij blijven, en na afloop van het feestje zie je alleen maar blije gezichtjes.

Joke Vandermaesen

Onze dochter had er een super- ochtend samen met haar vriendjes! Samen met Kim geknutseld en gesmuld van een heerlijke taart! Top top top!!

Elena Ribbens