Ik volgde een opleiding toegepaste grafiek-illustratie op Sint-Lucas, maar belandde uiteindelijk door de kinderen in het onderwijs. Iets wat ik altijd met passie heb gedaan, maar het pure creatieve was toch hetgeen ik bleef missen. En uiteindelijk kruipt bloed altijd waar het niet gaan kan. "Ik ben gestart in bijberoep als grafisch ontwerper, maar al snel kreeg ik toch weer dat gevoel van sociaal contact te missen. Daarna volgde al snel de workshops en ook nog nascholingen voor leerkrachten Plastische Opvoeding. Wat me tot het punt bracht dat ik geen van mijn twee jobs nog de volle 100 procent kon geven. Hoogtijd dus om knopen door te hakken: we gaan ervoor. In februari 2020 stopte ik met lesgeven op school en stortte mij volop op Fonzz. De naam is overigens niet zomaar gekozen. Het is een klein eerbetoon aan mijn grootvader. Opa was kleermaker van opleiding. Ik was er heel vaak voor en na school. Ik keek enorm naar hem op. Hij was ook iemand die altijd aan het 'frullen en prullen' was dus ik vermoed dat ik de creatieve microbe daar ergens heb opgedaan. 


Mijn missie: zelf creatief bezig zijn en laten zien dat iedereen creatief kan zijn. Ja natuurlijk... jij ook!  Een van mijn grootste passies is creatieve dingen creëren en ik geloof er steevast in dat IEDEREEN dat kan.

Omdat ik zelf van een gezellige huislijke sfeer houd, vind ik een totaalbeleving heel belangrijk. Of het nu gaat om het maken van een ontwerp, een event organiseren of een workshop geven... Jouw feel good staat steeds centraal!