Vind jij het ook zo tof om steeds vernieuwende lessen te geven, maar bots je ook steeds op nascholingen waar vooral theorie wordt gegeven? Daar wil ik nu net graag verandering in brengen! fONZZ_ wil jullie laten kennismaken met oude en nieuwe technieken in een hedendaags jasje, die je zelf ook inoefent! Je kan ze de volgende dag gewoon meteen in je eigen lessen toepassen. Geen theorie, maar DOEN!  Want alles wat je zelf uitgeprobeerd hebt, breng je beter en gemakkelijker over. Op het einde van dag neem je werkjes mee naar huis die meteen dienst kunnen doen als didactisch materiaal en zijn jouw perfecte lesvoorbereiding.

nASCHOLINGEN lEERKRACHTEN

wAAR?
Al deze nascholingen gaan door in het atelier van fONZZ_, Tulpenlaan 21, 2910 Kalmthout.

ZEEFDRUKKEN
maandag 23 mei 2019 van 10u - 15u

Ik leg je het hele zeefdrukproces uit zodat je met eenvoudige middelen kan zeefdrukken in de klas. Je maakt jouw eige ontwerp, maakt hiervan een zeefdrukbaar sjabloon en je zeefdrukt dit op textiel en/of papier. Wil je een zeefdruk maken op textiel, breng dan zelf een t-shirt, schort... mee. Een totebag en papier om te bedrukken zijn er voldoende voorhande. Met jouw zeefdruk op papier maak je zelf postkaartjes, posters... Ervaring is absoluut niet nodig.

DEELNEMEN 
Deelnemen kost €105, incl. materiaal, broodjesmaaltijd, aanwezigheidsattest en syllabus. Max. 6 leerkrachten/nascholing.

PAPIER-MACHE & PAPIER SCHEPPEN 
maandag 7 oktober 2019 van 9u30 - 15u

Er zijn verschillende manieren om pulp te maken, van krantenpapier, keukenrol, wc-papier, met behanglijm, met knutsellijm... We maken een aantal verschillende toepassingen.

Ik geef jullie ook de basis mee voor het scheppen van papier met toepassingen waarmee je onmiddellijk mee aan de slag kan in jouw klas.

DEELNEMEN
Deelnemen kost €100, incl. materiaal, broodjesmaaltijd, aanwezigheidsattest en syllabus. Max. 6 leerkrachten/nascholing.