Vind jij het ook zo tof om steeds vernieuwende lessen te geven, maar bots je ook steeds op nascholingen waar vooral theorie wordt gegeven? Daar wil ik nu net graag verandering in brengen! fONZZ_ wil jullie laten kennismaken met oude en nieuwe technieken in een hedendaags jasje, die je zelf ook inoefent! Je kan ze de volgende dag gewoon meteen in je eigen lessen toepassen. Geen theorie, maar DOEN!  Want alles wat je zelf uitgeprobeerd hebt, breng je beter en gemakkelijker over. Op het einde van dag neem je werkjes mee naar huis die meteen dienst kunnen doen als didactisch materiaal en zijn jouw perfecte lesvoorbereiding.

nASCHOLINGEN lEERKRACHTEN

wAAR?
Al deze nascholingen gaan door in het atelier van fONZZ_, Tulpenlaan 21, 2910 Kalmthout.


Monoprinting I donderdag 12 maart '20 van 10u-15u I

Bij monoprinting zijn geen twee afdrukken gelijk. Je hebt een minimum aan materiaal nodig en de afdrukken komen tot stand zonder pers. Door de gelaagdheid en diverse mogelijkheden krijg je telkens een boeiend en apart resultaat!

I Inbegrepen I een zelfgemaakte lunch, tussendoortjes, koffie, thee en water. Syllabus en aanwezigheidsattest.

I Doelgroep I leerkrachten van de tweede en derde graad van het lager onderwijs, secundair onderwijs, bijzonder lager en secundair onderwijs, ergotherapeuten, zorgverleners, begeleiders ...

I Prijs I €105 exclusief 21% BTW

NOG 1 PLAATS BESCHIKBAAR