Mijn voornaamste doel is kinderen, jongeren en hun begeleiders goesting geven in kunst. Dat doe ik via workshops, vormingen in mijn atelier én op locatie.

Fonzz is een kunsteducatieve organisatie die zich voornamelijk richt tot kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar. Ik werk altijd met kinderen en jongeren én hun leerkrachten. Met superveel enthousiasme werk ik ook projecten uit op maat van jouw school. Nét dat wat jij nodig hebt, voor minder ga ik niet 😜.

Fonzz zorgt bij zo'n project voor de begeleiding, alle noduge materialen, inspiratie, naverwerking voor in de klas én bakken vol goesting om erin te vliegen. 

Samen zoeken we naar jouw ideale formule: aantal sessies, welke thema's sluiten aan bij jouw wensen, hoe vinden we aansluiting bij (alle) vakken, eenmalig of een langdurig project... Alle opties liggen open!

Wil jij graag meer info over zo'n project op maat? Stuur me dan zeker een mailtje via onderstaande knop.

Kies je liever uit een kant-en-klaar pakket? Dat kan ook. Hieronder vind je het aanbod.


cREATIEVE pEDAGOGISCHE sTUDIEDAG oP jOUW sCHOOL

Wil jij graag jouw team leerkrachten meer zelfzekerheid geven als het gaat om het geven van muzische lessen beeld? Dan kom ik heel graag de handen uit de mouwen steken op de pedagogische studiedag op jouw school! Samen gaan we aan de slag en ontdekken we nieuwe en verrassende technieken die meteen inzetbaar zijn in de klas.

Maar ook rond een bepaald thema dat actueel is op jouw school, maak ik graag een workshop op maat.


cREATIEVE wORKSHOP iN jOUW kLAS

Als ex-leerkracht PO/Kunst & Creatie deel ik heel graag mijn jarenlange ervaringen met jou en de kinderen in jouw klas. Jullie kunnen kiezen om rond een bepaalde techniek of kunstenaar te werken. Dan werk ik graag een workshop op maat uit. Of maak een keuze uit één van de onderwerpen hier op de site aanwezig.

De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen techniek, de grootte van de groep, de plaats van het workshop en dus op aanvraag. Stuur mij gerust een mailtje voor meer info.

don't judge each day by the harvest you reap,
but by the seeds you plant.

robert louiskUNSTEDUCATIE MASKERS
geïnspireerd door Marie Rimes

Met papier-maché, karton, papier en alledaagse voorwerpen zoals flesdopjes of speelkaarten creëert elke leerling een eigen driedimensionaal masker. Als inspiratiebron gebruiken we de maskers van Marie Rime. De gemaakte maskers kunnen als sculpturen worden tentoongesteld of kan je gebruiken in je eigen theaterstuk of film.

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, tieners en jongvolwassenen. Omdat ik graag individuele aandacht geef, mik ik op maximum 20 deelnemers per workshop.

Workshop van 3 uur: €245
Vanaf het vierde uur: €50 per bijkomend uur
Met een maximum totaalprijs van €400 per dag
Materiaalkosten: €35 per groep (max. 20 deelnemers)
Vervoerskosten: €0,40/km vanuit aTELIER fONZZ, Kalmthout.

kUNSTEDUCATIE DRUKTECHNIEKEN
in een pop-upboekje

We gaan tijdens deze workshop een halve of een hele dag aan de slag met technieken zoals collographie, monotype, hoogdruk, doordruk, gelliplate.... Ik zorg voor al het nodige materiaal en de begeleiding. 

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, tieners en jongvolwassenen. Omdat ik graag individuele aandacht geef, mik ik op maximum 20 deelnemers per workshop.

Workshop van 3 uur: €245
Vanaf het vierde uur: €50 per bijkomend uur
Met een maximum totaalprijs van €400 per dag
Materiaalkosten: €25 per groep (max. 15 deelnemers)
Vervoerskosten: €0,40/km vanuit aTELIER fONZZ, Kalmthout.kUNSTEDUCATIE EIGEN PRENTENBOEK 

Aan de hand van een prentenboek gaan we exotische dieren creëeren. We werken met simpele technieken met een groots resultaat! Hiervoor maken we gebruik van 'andere' materialen zoals touw, verschillende soorten lijmen, verrassende producten die iedereen in huis heeft, verf en stempels, vloeibare waterverf, rietjes en nog veeeeeeeeel meer.

Eindresultaat: prachtige kunstwerken op mooi dik papier waarbij kleur, kijken, fantasie, experiment en vooral heel veel fun!

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en tieners. Omdat ik graag individuele aandacht geef, mik ik op maximum 20 deelnemers per workshop.

Workshop van 3 uur: €245
Vanaf het vierde uur: €47 per bijkomend uur
Met een maximum totaalprijs van €400 per dag
Materiaalkosten: €25 per uur per groep (max. 20 deelnemers)
Vervoerskosten: €0,40/km vanuit aTELIER fONZZ, Kalmthout.