HelloFonzz-Experience...
da's dé exclusieve belevingsworkshop

Ik bij Fonzz bied dé exclusieve belevingsworkshop aan.
Schilder, knip en plak met jouw gezin het mooiste, ontroerendste, creatiefste en origineelste schilderij voor jezelf, voor oma en opa, meter, peter.... 

Want jij weet ook dat een geschenk gemaakt door die oogappels ALTIJD scoort (bij grootouders)! 

Hoe gaat dat nu juist in zijn werk?

👉 Voor de workshop krijg je van mij een ideëenboekje. Hier kunnen jullie op voorhand wat dingen in opschrijven, fotootjes kleven, kleine tekeningen laten maken door de kinderen als inspiratiebron.

 👉 Op de dag van de workshop kom ik naar jouw thuis met een brunchmand. We gaan samen gezellig smikkelen, brainstormen en experimenteren met kleuren en technieken. 

👉Jullie beslissen welke technieken het beste passen en dan begint het 'echte' werk.
Alles kan 🎉, zolang jullie er allemaal fun aan beleven.

👉 Gedurende het hele proces worden jullie door mij onderdersteunt. Het wordt de meest gezellige, creatieve middag met jouw gezinnetje

Ik ben er zeker van dat jullie dit moment gaan koesteren. Eentje om in te kaderen hoor, letterlijk en figuurlijk. Maar dat was dan beleving één nog maar. 

Er komen er nog meer. Want hoe denk je dat oma en opa dit schilderij in ontvangst gaan nemen? Dat gaat vonken en vuur geven (om het met de woorden van Koen Wauters te zeggen). En... ik ben er nog niet. Hoe spannend denk jij dat de kinderen het zullen vinden om dit kado af te geven????

 Ik kan in ieder geval al niet meer wachten Zelf ben ik helemaal klaar om erin te vliegen! Want wat is er nu zaliger dan samen creëeren?! 😍  

Wat denk jij nu zelf als je dit ziet hangen (en ja hoor... de kader die hoort er uiteraard ook bij!)...daar gaat toch elk hartje sneller van slaan van zo'n mooi resultaat. 

Vanaf nu kan jij deze exclusieve belevingsworkshop boeken bij Fonzz.

 Anyway, ik weet zeker dat jij met zo'n zelfgemaakt gezinswerk hoge scores gaat behalen.  

HelloFonzz Experience da's...

  • creativiteit, eigenheid, durf, verbazing en emotie met jouw gezin.
  • hét ultieme kado creëeren voor jezelf, grootouders, meter, peter...
  • gezellig brunchen met jouw gezin en tegelijk creëeren.

Boek nu voor €650.

Door deze beleving te boeken, beleef jij niet alleen qualitytime met jouw gezin, maar creëeren jullie hét kado waar iedereen met zijn mond open van verbazing zal staan. Leuk feitje: boek jij vandaag, dan krijg jij nog een leuk extraatje: elk gezinslid maakt ook zijn/haar eigen individueel schilderij. Deze kan je als reeks zelf thuis ophangen of gewoon ieder werkje op een uniek plekje.

​Creatief zijn, was nog nooit zo simpel! 🙌 

Ennnnnnnn pssssst... wil jij liever deze beleving als workshop kado doen? Ook dat kan!