HelloFonzz - knutselen thuis

Is jouw kind een echt knutselbeest? Doet hij of zij niets liever dan dingen tot leven brengen, maar ontbreekt het jou als (groot)ouder aan creatief talent of tijd om hem/haar op weg te zetten of samen aan de slag te gaan? Dan is HelloFonzz de ideale compagnon om het najaar (en de herfstvakantie!) op een creatieve, leuke en leerrijke manier te besteden. 

👉 10 knutselprojecten in herfst- en Halloweenthema
👉 stap voor stap uitgelegd in een online videocursus
👉 alle knutselbenodigdheden en meer
👉 toegang tot mijn knutselplaylist op Spotify
👉 een knutselmagazine boordevol knutseltips, gerechtjes en extra's
👉 3 leuke verrassingen
👉 verzameld in de mooie, duurzame HelloFonzz-knutselbox (die je kan blijven gebruiken!)

Da's minstens 20 uur knutselplezier voor jouw knutselbeest en 20 uur me-time voor jou! 🥳

En het beste van al? Je moet zelf niet uren het internet doorzoeken op zoek naar knutselprojecten en -tips of verschillende winkels aflopen voor het juiste materiaal! 🙌 Eén klik en de HelloFonzz-knutselbox wordt aan huis geleverd. Uitpakken en je knutselbeest kan meteen beginnen. Hoe goe is da?! En zeker met de herfstvakantie voor de deur! 🍂 

Mis de korting niet en bestel vandaag nog!

Je kan de HelloFonzz-knutselbox nu bestellen via mijn webshop. En er is meer: als je voor 19/10 bestelt, dan geniet je van €30,- korting op de aankoopprijs van €180,-. 

Een creatief, leuk en leerrijk najaar voor slechts €150,-. Mis dat niet en bestel vandaag nog je unieke HelloFonzz-knutselbox!

Wat mag je van HelloFonzz verwachten?

🎃 HelloFonzz-knutselprojecten: maar liefst 10 knutselprojecten in herfst- en Halloweenthema waar je kind verschillende knutseltechnieken leert gebruiken.

💻 HelloFonzz-knutselcursus: een online videocursus waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je kind te werk kan gaan. Gemakkelijk pauzeren, terugspoelen, herhalen. 't Is kinderspel!

🧶 HelloFonzz-knutselmateriaal: alles wat je nodig hebt om de 10 knutselprojecten tot leven te brengen.

🎶 HelloFonzz-knutselplaylist: een speciaal voor jou samengestelde Spotify-playlist om tijdens het knutselen luidkeels mee te zingen.

📖 HelloFonzz-knutselmagazine: een magazine boordevol knutseltips, heerlijke gerechtjes en nog meer inspiratie.

🤫 HelloFonzz-verrassingen: 3 leuke extraatjes die je pas ontdekt bij het openen van de HelloFonzz-knutselbox. Spanneeeend!

🎁 HelloFonzz-knutselbox: alles verzameld in een op maat gemaakte knutselbox met schuifjes. Superleuk om te blijven gebruiken als stevige, duurzame box voor je knutselmateriaal of andere spullen. Ik ben er zeker van dat die een mooie plaats in de kinder- of speelkamer zal krijgen.

Van een leuke knutselervaring gesproken! 🤩

Je kind in het 3e, 4e, 5e of 6e leerjaar gaat zelfstandig aan de slag. En jij? Jij kan eindelijk dat kruiswoordraadsel oplossen, je haar kleuren of de badkamerkastjes uitmesten. Of gewoon mee knutselen voor een momentje qualitytime! 🥰 Is je zoon of dochter jonger, dan zal hij/zij bij enkele stapjes hulp kunnen gebruiken.

Wordt je zoon of dochter een dagje bij oma en opa verwacht? Neem de HelloFonzz-knutselbox dan gewoon mee. Zo heerlijk voor de grootouders om tijd met hun kleinkind te spenderen, maar zelf niets te moeten voorzien. Een enorme ontzorging! ✔️

Je kan de HelloFonzz-knutselbox nu bestellen via mijn webshop.

7 redenen waarom jij voor HelloFonzz zou kiezen:

 1. Gemakkelijk

 2. Minder stress

 3. Minder schermtijd

 4. Nieuwe knutseltechnieken ontdekken

 5. Geen gezeur van "ik verveel mij" of "ik weet niet wat te doen"

 6. Je kind kan het alleen, met vriendjes of jullie genieten samen van een momentje qualitytime

 7. Dagje naar oma en opa of naar vriendjes? Neem de HelloFonzz-knutselbox gewoon mee

Wil jij er zeker van zijn dat je een HelloFonzz-knutselbox kan bemachtigen? Bestel dan nu jouw HelloFonzz-knutselbox via mijn webshop!

Nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier? 👇

Wat vind je in de HelloFonzz-knutselbox?

👉 HelloFonzz-knutselprojecten
👉 HelloFonzz-knutselcursus
👉 HelloFonzz-knutselmateriaal
👉 HelloFonzz-knutselplaylist
👉 HelloFonzz-knutselmagazine
👉 HelloFonzz-verrassingen

Er zijn 10 knutselprojecten in herfst- en Halloweenthema. Geen tijd voor verveling dus, en je kind wordt gestimuleerd om verschillende knutseltechnieken te leren kennen en gebruiken.

De cursus bestaat uit online video's die je zoon of dochter eenvoudig kan volgen. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe ze aan de slag moeten gaan. Een stap gemist? Dan kan hij/zij de video pauzeren of terugspoelen. Heel gebruiksvriendelijk!

Je vindt er ook alle benodigdheden voor de knutselprojecten:

 • knutsellijm
 • tube acrylverf zwart
 • lijmpistool
 • pompoms
 • stickers pompoen
 • verfpenseel junior
 • wit tekenpapier
 • zwart tekenpapier
 • doos waterverf
 • fineliner zwart
 • acrylverf paars
 • acrylverf oranje
 • acrylverf geel
 • acrylverf bruin
 • acrylverf neon blauw
 • acrylverf lichtgroen
 • decoratiemateriaal om knutselwerkjes te versieren
 • chenilledraad
 • touw
 • wiebeloogjes
 • verschillende soorten veren
 • verschillende kleuren wol
 • Halloween tattoo

Zo hoef je zelf niet verschillende winkels af te lopen voor het juiste materiaal. Het enige wat je zelf moet voorzien, is een schaar, keukenolie, zout en lege wc-rolletjes. En dat heb je hoogstwaarschijnlijk standaard in huis. 😉

Je krijgt ook toegang tot de HelloFonzz-knutselplaylist op Spotify. Een verzameling van de beste liedjes voor tijdens het knutselen. 🎵 Gaan met die banaan, zou ik zeggen!

Daarnaast ontdek je in het HelloFonzz-knutselmagazine handige knutseltips, heerlijke gerechtjes en nog meer inspiratie.

En als kers op de taart heb ik 3 leuke verrassingen voor jou in petto. Die ontdek je pas bij het openen van de HelloFonzz-knutselbox. 🤗

Moet ik dan echt zelf niéts in huis halen?

Keukenolie, een schaar, zout en lege wc-rolletjes vind je niet in de HelloFonzz-knutselbox terug. Maar die heb je hoogstwaarschijnlijk zelf in huis. 😉 Voor de rest vind je alle benodigdheden in de schuifjes en deurtjes van de HelloFonzz-knutselbox.

Hoe werkt de HelloFonzz-knutselcursus?

In de HelloFonzz-knutselbox vind je inloggegevens voor een online platform. Surf naar de website, die vermeld staat bij de instructies, en meld je aan. En hop, je zoon of dochter kan aan de hand van de video's beginnen knutselen!

Kan mijn kind zelfstandig aan de slag gaan?

Absoluut, als je zoon of dochter in het 3e leerjaar of hoger zit. Is je kind jonger? Dan raad ik je aan om hem/haar bij enkele stapjes te begeleiden.

Kan het kleine broertje of zusje ook meedoen?

Broertjes of zusjes kunnen zeker mee knutselen. Er is genoeg materiaal beschikbaar in één HelloFonzz-knutselbox.

Moet ik heel mijn woning kuisen na de knutselprojecten?

De keukentafel is de ideale plaats om te knutselen. De HelloFonzz-knutselcursus vermeldt ook zeer duidelijk wanneer het een goed idee is om de onderlegger boven te halen. Daarnaast draagt je knutselbeest best een schort of een oude T-shirt.

Dus nee hoor, je woning helemaal kuisen en opnieuw schilderen na HelloFonzz is zeker niet nodig! 😉

Hoe groot is de HelloFonzz-knutselbox?

De HelloFonzz-knutselbox is 44 cm hoog, 44 cm breed en 30 cm diep. Helemaal in de kleurtjes van Fonzz én duurzaam gemaakt!

Wordt de HelloFonzz-knutselbox ergens ver weg gemaakt?

Nope, die wordt gewoon in ons eigen land gemaakt. En dat is nog niet alles: voor de HelloFonzz-knutselbox plant onze leverancier een boom in Madagaskar. En alsof dat nog niet genoeg is: de HelloFonzz-knutselbox bestaat 100% uit gerecycleerd materiaal uit de Europese Unie. Want zoals je weet ... er is geen planet B. Dus wij dragen graag ons steentje bij!

Wanneer ontvang ik de HelloFonzz-knutselbox?

Je neemt de HelloFonzz-knutselbox in ontvangt aan je voordeur! Als je voor 19/10 bestelt, dan kan je knutselbeest de HelloFonzz-knutselbox nog voor de herfstvakantie uitpakken én geniet je van €30,- korting. Bestel je na 19/10, dan houd je best rekening met een levertermijn van één week. En wist je dat je geen extra leveringskosten betaalt? Leuk meegenomen, hé!

Kan ik de HelloFonzz-knutselbox cadeau geven?

Zéker! Da's een creatief, leuk en origineel cadeau. En het heeft een educatieve waarde! Duid via de webshop zeker aan dat ik de HelloFonzz-knutselbox voor jou mag inpakken.

Is de HelloFonzz-knutselbox eenmalig?

Belange niet gij! Elk seizoen, allez rond elke schoolvakantie, komt er een nieuwe HelloFonzz-knutselbox. Boordevol nieuwe creatieve inspiratie rond de tijd van het jaar.